Постижения

Постижения

1

Иновативен час по Естетика и дизайн

В иновативния час по Естетика и дизайн учениците от 8 "а" клас, профил "Изобразително изкуство" - с много талант и усет към красивото създават уникални рисунки върху стъкло, които впечатляват със своите пъстри цветове.
Ръководител: Хр. Крушков
1

"Училищно кафене-място за срещи, дискусии и дебати"

В часа по Философия - ПП учениците от 11 "а" клас дадоха начало на "Училищно кафене-място за срещи, дискусии и дебати", в което изразиха свободно своето мнение и търсиха отговори на въпроси, свързани с образованието на 21-ви век.
Ръководител: М. Карамаркова
6

Проекто-ориентираният подход и моделът 1:1

Проекто-ориентираният подход и моделът 1:1 мотивира малчуганите от 2 "б" клас в час по Компютърно моделиране - РП да създават идейни проекти със Scratch Junior.
Ръководител: Кр. Калудова

Награда в конкурса "Паисий Хилендарски - книжовник, духовник, будител"

Теодор Пенев от 5 А клас спечели трета награда в конкурса "Паисий Хилендарски - книжовник, духовник, будител", в категория "Мултимедийна презентация".

Конкурсът е организиран от Регионален исторически музей - гр. Ямбол и е посветен на 300 години от рождението на Паисий Хилендарски и 260 години от написването на "История славянобългарска".

Грамота6

Национално състезание лаборатория за изкуство

На Национално състезание лаборатория за изкуство  - допуснати на национален кръг след общински кръг ,областен кръг и арбитражна комисия  град София .

всички

Първи турнир по утринна гимнастика "Ямбол' 22"

Представителен отбор на СУ "Св. Климент Охридски", гр. Ямбол, "Бяло, зелено, червено", с треньор Ирина  Михова-Николова, участва в Първи турнир по утринна гимнастика "Ямбол' 22".

Турнирът, който е част от инициативата на Община Ямбол - "Играй гимнастика, бъди здрав", се проведе на 08.10.2022 г., в Градски парк - Ямбол.

Отбор "Бяло, зелено, червено" получи поздравления от Президента на Република България - г-н Румен Радев, който бе гост на турнира.

Павлин

Първо място в лекоатлетическия крос "Джон Атанасов"

Ученици от СУ "Св. Кл. Охридски", гр. Ямбол, във възрастови групи 3-4 клас, 5-6 клас и 7-8 клас, взеха участие в лекоатлетическия крос "Джон Атанасов", който се проведе на 7.10.2022 г. в Градски парк, гр. Ямбол.
Ученикът Павлин Иванов, от 8 клас, завоюва първо място във възрастова група 7-8 клас.
Поздравления за Павлин, неговите съотборници и техните треньори - учителите по физическо възпитание и спорт в училище - г-н Ангел Томов и г-н Димитър Плачков !

диплом 2

ХХV Национален конкурс за весела детска рисунка „Малките нашенци”

На ХХV  Национален конкурс за весела детска рисунка „Малките нашенци” ( част от Чудомировите  празници в Община Казанлък ), проведен  на 28.03.2022 година, бяха отличени и наградени:

 Кристияна  Колева  - 11 години -  Специална награда но община Казанлък

 Михаела Иванова Михалева- 17 години - І място във трета възрастова група.

 Честито и нови творчески успехи!

лазарка мома гиздава

Национален конкурс „ЛАЗАРКА МОМА ГИЗДАВА“-2022

На Националния конкурс „ЛАЗАРКА МОМА ГИЗДАВА“-2022  организиран  от МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА И НАЦИОНАЛЕН ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА 05.04.2022 година

Мария Георгиева Георгиева  - ХIклас  е класирана на 1 място в трета възрастова група