На 18.ХІІ.2018 г. бяха наградени отличилите се участници в МТ „Иван Салабашев“

На 18.ХІІ.2018 г. бяха наградени отличилите се участници в МТ „Иван Салабашев“

Успех за малките математици!
     На 18.ХІІ.2018 г. бяха наградени отличилите се участници в МТ „Иван Салабашев“, проведен на 1.ХІІ.2018 г.
     Нашата гордост са:
    Людмила Петева Димова – ІІІ място / грамота и медал /
    Ивайло Костадинов Костов – ІV място / грамота /
И двамата са от ІІІ“б“ клас с класен ръководител г-жа Ил. Бившева.
Желаем им нови покорени върхове!

      Много радост ни донесе отличното представяне на Станимир Светославов Славов от 4 "г" клас, с класен ръководител г-жа К.Грудева. В Математическия турнир "Иван Салабашев", Станимир се класира на I-во място и получи златен медал. Благодарим ти, мило момче, за радостта, която ни донесе с достойното си представяне!
Поздравления и успех на следващото състезание!

      Мария Каменова от 4"б" клас с преподавател старши учител  Г. Шевкенова продължава да постига успехи в областта на математиката. На Математическия турнир ”Иван Салабашев” тя завоюва III–то място и беше наградена с бронзов медал и грамота. Наградата беше връчена от Председателя на СМБ – гр.Ямбол г-жа Галя Светичкова.
Желаем и успех в следващите състезания!

        На Коледното  математическо състезание (областно ниво) през учебната 2018/2019 г. ученикът  Даниел Милчев Бумбалов  от 11"a" клас с преподавател  ст.учител  Р. Костова се класира  на I-во  място и получи златен медал   и  грамота  връчени  от председателя на СМБ-секция Ямбол - г-жа Г.Светичкова и директора на училището - г-жа Ж.Димитрова.

        На общинския  кръг на Hационалната олимпиада  по математика, проведена  на 15 декември 2018 година ученикът  Даниел Милчев Бумбалов от 11"a" клас с преподавател по математика ст.у-л  Р. Костова се класира за областния кръг с максимален брой точки.