Националното състезание по Английски език на Асоциация на Кеймбридж училищата в България

Националното състезание по Английски език на Асоциация на Кеймбридж училищата в България

         За пета поредна година ученици от СУ "Св. Климент Охридски" гр. Ямбол участваха в Националното състезание по Английски език на Асоциация на Кеймбридж училищата в България - Kangaroo Global Linguistics (KGL).Състезанието се състои от два кръга - общински и национален и се провежда по традиция през пролетта. За учебната 2019/2020 г. в условията на COVID-19, състезанието беше отложено във времето и националният му кръг се сътоя на 26 септември 2020 г.в гр. София. 
        От нашето училище активно се включиха трима ученици - Белослава Калчева, с подготвящ учител - ст. учител по Английски език Живка Димова, Даниела Колева, с подготвящ учител - ст. учител по Английски език Татяна Славова и Георги Славов, с подготвящ учител - ст. учител по Английски език Радина Джойкева. И тримата ученици постигнаха високи резултати на Националния кръг на KGL, за които бяха отличени с грамоти - Certificates of Commendation and Certificates of Achievement.  
        Пожелаваме на отличените ученици  и техните учители амбициозно и успешно участие във всички предстоящи предизвикателства и надпревари през учебната 2020/2021 г.